Prognoza meteo Romania 21 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 Decembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21 Decembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 21 Decembrie 2016cerul va fi variabil, cu înnorãri în sudul, dar parțial ziua și în estul și în zonele joase din vestul și centrul țãrii. Doar izolat vor fi precipitații slabe, predominant sub formã de ninsoare în dealurile Olteniei și pe litoral.

Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu intensificãri trecãtoare în sudul Banatului și în zona costierã a Dobrogei. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 5 grade, iar cele minime, în scãdere fațã de cele din noaptea precedentã, vor fi cuprinse între -12 și -2 grade, local mai mici în estul Transilvaniei, spre -20 de grade. În zonele joase de relief, îndeosebi noaptea, pe arii restrânse va fi ceațã.

In Bucuresticerul va avea înnorãri în mare parte a intervalului, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 0…1 grad, iar cea minimã de -7…-5 grade.

Prognoza meteo Romania 21 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 Decembrie 2016 #Romania #vremeaRadar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply