Prognoza meteo Romania 22 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 Decembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 22 Decembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Joi 22 Decembrie 2016in zonele de deal și de munte, cerul va fi variabil la senin, iar la amiazã se vor înregistra temperaturi mult mai ridicate decât în zilele precedente. În zonele joase, mai ales dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã sau nebulozitate joasã, iar vremea se va menține relativ rece și pe parcursul zilei.

Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 7 grade, mai scãzute în zonele joase din centru, sud și sud-est, dar și mai ridicate în Dealurile Subcarpatice; minimele termice vor fi cuprinse între -16 grade în depresiunile Carpaților Orientali și -2…0 grade în Dealurile de Vest și pe litoral.

In Bucuresticerul va fi variabil, cu înnorãri mai ales în prima parte a zilei și noaptea când vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 2…4 grade, iar cea minimã de -6…-5 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã, spre -9 grade.

Prognoza meteo Romania 22 Decembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 22 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply