Prognoza meteo Romania 23 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 23 Decembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 23 Decembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 23 Decembrie 2016vremea va fi în general frumoasã la deal și la munte, unde cerul va fi variabil, iar valorile termice diurne se vor situa peste mediile multianuale ale perioadei. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult noros, pe arii restrânse se va semnala ceațã, în special dimineața și noaptea și izolat vor fi posibile precipitații slabe, burnițã sau fulguieli. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu intensificãri trecãtoare pe crestele montane înalte, iar în a doua parte a intervalului și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade, iar cele minime între -10 și 0 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali.

In Bucuresticerul va fi mai mult noros, iar în orele dimineților vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 3…4 grade, iar cea minimã de -5…-3 grade, posibil mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Prognoza meteo Romania 23 Decembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 23 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply