Prognoza meteo Romania 24 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Decembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 Decembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 24 Decembrie 2016cerul se va înnora treptat în cea mai mare parte a țãrii. Vor fi precipitații slabe, pe parcursul zilei, izolat, sub formã de burnițã sau fulguialã, iar seara și noaptea, local, mixte în regiunile vestice și mai ales sub formã de ninsoare în cele centrale, nordice și în zona montanã. Vor fi condiții de polei.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri mai ales în a doua parte a intervalului, la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 7 grade, iar cele minime, în general, între -11 și -1 grad. Mai ales dimineața și noaptea, în zonele joase, local, va fi ceațã.

In Bucuresticerul va avea înnorãri, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 3…4 grade, iar cea minimã de -6…-4 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Prognoza meteo Romania 24 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Decembrie 2016 #Romania #vremeaRadar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply