Prognoza meteo Romania 25 – 26 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 – 26 Decembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 – 26 Decembrie 2016

Vremea Duminica

Duminica 25 Decembrie 2016in vestul, nordul și centrul țãrii, cerul va fi mai mult noros și vor cãdea precipitații, mai ales sub formã de ninsoare în Transilvania, Maramureș și la munte și mixte în Crișana, Banat și jumãtatea de nord a Moldovei. În restul teritoriului, înnorãrile vor fi temporare și precipitații slabe, îndeosebi sub formã de ploaie, vor fi doar pe arii restrânse. Izolat se va forma polei.

Vântul va avea intensificãri îndeosebi la munte, cu viteze mai mari pe creste.

Din punct de vedere termic, vremea se va încãlzi astfel încât, temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 1 și 7 grade, iar cele minime între -5 și 1 grad. Pe spații mici, mai ales dimineața, va fi ceațã.

In Bucuresticerul va fi temporar noros, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 5…6 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -3 grade.

Prognoza meteo Romania 25 - 26 Decembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 25 - 26 Decembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 25 - 26 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Luni 26 Decembrie 2016in jumãtatea de nord a teritoriului cerul va fi înnorat și local se vor semnala precipitații slabe, ziua sub formã de ploaie și trecãtor lapovițã, care în primele ore vor putea favoriza izolat depuneri de polei, iar noaptea mai ales sub formã de lapovițã și ninsoare în special în zonele montane. În restul țãrii, înnorãrile vor fi temporare și mai ales în a doua parte a intervalului, cu precãdere în sud-est, pe spații restrânse va fi ceațã.

Vântul va avea intensificãri la munte, îndeosebi pe creste și izolat în restul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 11 grade, iar cele minime, cu mult mai ridicate decât cele climatologic specifice acestei perioade din an, vor fi cuprinse între -2 și 4 grade.

In Bucuresticerul va fi temporar noros, în a doua parte a intervalului va fi ceațã, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 5…6 grade, iar cea minimã de -1…0 grade.

Prognoza meteo Romania 25 - 26 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 - 26 Decembrie 2016 #Romania #vremeaCredit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply