Prognoza meteo Romania 30 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Decembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 30 Decembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 30 Decembrie 2016vremea va fi mai rece decât în mod normal la aceastã datã, geroasã dimineața și noaptea îndeosebi în nordul și centrul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -8 și 3 grade, iar cele minime între -14 și -3 grade, mai scãzute în depresiuni.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile estice și sud-estice, unde local va ninge slab.

Vântul va avea intensificãri la munte, dar cu precãdere în cursul zilei și în Moldova, Muntenia și Dobrogea. Dimineața și mai ales noaptea, în regiunile intracarpatice se va semnala ceațã și chiciurã.

In Bucurestivremea va fi rece pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare îndeosebi în cursul zilei, când vor fi condiții de fulguialã. Temperatura maximã va fi de 1…2 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -6 grade. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania 30 Decembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 30 Decembrie 2016 #Romania #vremeaRadar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply