Prognoza meteo Romania 10 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 Ianuarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 Ianuarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Marti 10 Ianuarie 2017vremea va fi în continuare geroasã dimineața și noaptea, iar în centru, sud și est, local și ziua. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -14 și -6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -25…-22 grade izolat în zonele depresionare din nord-vest și centru și în jur de -4 grade pe litoral.

În cursul zilei cerul va fi variabil în cea mai mare parte a țãrii și doar izolat va ninge slab în nord-est și în extremitatea de sud a teritoriului. Spre searã și noaptea, nebulozitatea se va accentua și va cuprinde treptat majoritatea regiunilor, iar în jumãtatea de sud-est, ninsorile se vor extinde și local se va depune strat nou și consistent de zãpadã. Pe litoral, spre sfârșitul nopții, precipitațiile vor fi mixte și se va produce polei.

Vântul va sufla slab și moderat, dar în cursul nopții în Dobrogea, Bãrãgan și sudul Moldovei se va intensifica și temporar va viscoli și spulbera zãpada.

In Bucurestivremea se va menține geroasã. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi se va înnora treptat, iar noaptea va ninge și vântul va deveni în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -10 grade, iar minima va fi de -12…-11 grade.Prognoza meteo Romania 10 Ianuarie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 10 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply