Prognoza meteo Romania 11 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 Ianuarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 Ianuarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 11 Ianuarie 2017deși valorile termice vor fi mai ridicate decât în zilele precedente, vremea se va menține deosebit de rece, geroasã dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între -9 și 1 grad, iar cele minime vor fi cuprinse între -16 și -6 grade, izolat mai scãzute în sud și centru pânã în jurul valorii de -20 de grade.

În cursul zilei cerul va fi mai mult noros și va continua sã ningã în jumãtatea de sud-est a teritoriului, iar în Dobrogea, sudul și centrul Moldovei și în Bãrãgan, precum și în Carpații de Curburã va fi viscol, rafalele de vânt urmând sã atingã 50…70 km/h. Pe litoral și în Delta Dunãrii, la început, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ploaie și vor mai fi condiții de polei. Noaptea înnorãrile vor fi temporare și doar pe arii restrânse vor mai fi ninsori slabe, în regiunile estice și sud-estice, iar spre sfârșitul intervalului, posibil în extremitatea de nord-vest.

În restul țãrii vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri pe crestele montane în special în cursul nopții. În zonele joase vor fi condiții de ceațã asociatã cu depunere de chiciurã.

In Bucurestivremea va fi deosebit de rece, geroasã noaptea. În cursul zilei va continua sã ningã moderat cantitativ, apoi cerul va deveni treptat variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã, mai ridicatã decât cea din intervalul anterior, se va situa în jurul valorii de -5 grade, iar cea minimã va fi de -13…-12 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã pânã spre -15…-16 grade. Prognoza meteo Romania 11 Ianuarie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 11 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply