Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 13 Ianuarie 2017vremea se va încãlzi, în special în vestul țãrii și în zonele de deal și de munte; astfel, temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 6 grade, iar cele minime între -10 și 3 grade. În regiunile vestice, nord-vestice și centrale cerul va fi mai mult noros și vor fi precipitații mixte, iar la munte va ninge.

În restul țãrii, cerul va fi temporar noros, iar precipitații mixte se vor semnala local în cursul nopții, cu precãdere în Oltenia. Pe arii restrânse se va produce polei.

Vântul va avea intensificãri temporare la munte, viscolind ninsoarea, dar la cote mai reduse și în vestul și sud-estul teritoriului. Îndeosebi în regiunile extracarpatice se va semnala ceațã.

In Bucurestivremea se va încãlzi, valorile termice urmând a se situa ușor sub limitele normale pentru aceastã perioadã, maxima va fi de 0…1 grad, iar minima de -7…-5 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, iar vântul va sufla slab și moderat. Vor fi condiții de ceațã.Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply