Prognoza meteo Romania 14 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Ianuarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Ianuarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 14 Ianuarie 2017valorile termice vor continua sã creascã și vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei în cea mai mare parte a țãrii. Temperaturile maximele se vor încadra între -1 și 8 grade, cu cele mai ridicate valori în Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -9 și 1 grad. În regiunile intracarpatice, cerul va fi mai mult noros și vor fi precipitații, în general slabe cantitativ.

Ziua, acestea se vor semnala pe arii relativ extinse, predominant sub formã de ninsoare și lapovițã, iar noaptea, va ninge local. În celelalte regiuni, înnorãrile vor fi temporare și precipitații slabe, mixte, se vor semnala local în Oltenia și pe arii restrânse în rest. Local în sud-vestul, centrul și nord-estul țãrii și izolat în rest se va produce polei.

La munte va ninge, iar vântul va avea intensificãri, viscolind temporar ninsoarea și spulberând zãpada. În celelalte regiuni, intensificãrile de vânt vor fi sporadice și la cote mai reduse.

In Bucurestivremea va continua sã se încãlzeascã și se va apropia de regimul termic normal, temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimã va fi de -7…-5 grade. Cerul va avea înnorãri și trecãtor vor fi condiții de precipitații slabe mixte și de polei. Vântul va sufla slab și moderat.Prognoza meteo Romania 14 Ianuarie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply