Prognoza meteo Romania 17 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 Ianuarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Ianuarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Marti 17 Ianuarie 2017vremea va fi rece în cea mai mare parte a țãrii, geroasã dimineața și noaptea local în nord și centru. Cerul va fi variabil în nord-vestul teritoriului, iar în rest înnorãrile vor persista.

În regiunile sudice și sud-estice, temporar va ninge, iar vântul va continua sã prezinte intensificãri, cu viteze mai mari în Dobrogea, jumãtatea esticã a Munteniei, în sudul Moldovei și al Banatului, viscolind sau spulberând zãpada. În celelalte regiuni, ninsorile vor fi posibile izolat, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona de munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între -7 și 3 grade, iar cele minime în general între -14 și -4 grade. În zonele joase de relief din vest și centru, îndeosebi în a doua parte a intervalului, vor fi condiții de ceațã.

In Bucurestivremea va fi rece. Cerul va fi noros, temporar va mai ninge slab, iar vântul va avea intensificãri cu viteze de pânã la 40…45 km/h. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -3 grade, iar cea minimã va fi de -6…-4 grade.Prognoza meteo Romania 17 Ianuarie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 17 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply