Prognoza meteo Romania 19 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Ianuarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Ianuarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Joi 19 Ianuarie 2017vremea va fi deosebit de rece în majoritatea regiunilor, geroasã dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țãrii. Cerul, mai mult senin în jumãtatea de nord a țãrii, va mai avea unele înnorãri ziua în regiunile sudice, unde izolat, în special în Lunca Dunãrii și sudul Dobrogei, va ninge slab.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare la începutul intervalului în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -8 și 0 grade, iar cele minime se vor situa între -18 și -4 grade, mai coborâte în depresiuni, pânã în jurul a -24 de grade. Mai ales noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase de relief, va fi ceațã cu depunere de chiciurã.

In Bucurestivremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va mai prezenta ușoare intensificãri în prima parte a zilei, apoi va slãbi treptat. Temperatura maximã va fi de -5…-4 grade, iar cea minimã de -9…-7 grade.Prognoza meteo Romania 19 Ianuarie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 19 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply