Prognoza meteo Romania 22 – 23 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 – 23 Ianuarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 22 – 23 Ianuarie 2017

Vremea Duminica

Duminica 22 Ianuarie 2017valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât în zilele precedente, devenind apropiate de mediile multianuale în cea mai mare parte a ţării. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -4 și 4 grade, iar cele minime între -11 și -2 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali, dar şi ușor mai ridicate pe litoral.

În regiunile extracarpatice va fi nebulozitate joasă, asociată trecător cu fulguieli, iar în restul ţării cerul va fi variabil. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă, care poate fi local persistentă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului.

In Bucuresti, valorile termice vor fi mai ridicate decât în zilele precedente și apropiate de mediile multianuale. Cerul va fi mai mult noros, iar trecător vor fi condiții de fulguială. Temperatura maximă va fi de 0…1 grad, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -6 grade. Se va semnala ceaţă mai ales în timpul dimineţii.Prognoza meteo Romania 22 - 23 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

 

Luni 23 Ianuarie 2017, valorile termice, în special cele diurne, se vor situa în jurul mediilor multianuale. În regiunile extracarpatice va fi nebulozitate joasă în cea mai mare parte a intervalului, posibil fulguieli și local ceață ce poate fi persistentă. În restul țării, cerul va fi variabil la senin, iar pe arii restrânse în zonele joase va fi ceață, în special dimineața și noaptea.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în sudul Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 6 grade, iar cele minime între -13 și 1 grad, mai scăzute în estul Transilvaniei.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros, iar dimineața și noaptea va fi ceață. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar minima va fi de -10…-8 grade. Vântul va sufla slab.Prognoza meteo Romania 22 - 23 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply