Prognoza meteo Romania 25 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Ianuarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Ianuarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 25 Ianuarie 2017cerul va fi variabil la deal și la munte, iar noaptea și în vest, nord-vest și nord, în timp ce în celelalte regiuni va avea înnorãri și va ninge slab, local în Moldova, Muntenia și Dobrogea și izolat in rest. Fațã de intervalul precedent, regimul termic va marca o scãdere, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra între -5 și 2 grade, iar cele minime între -12 și -3 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali.

Va fi ceațã, asociatã cu depunere de chiciurã, în interiorul arcului carpatic și doar izolat în sud-vest și sud. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile estice, sud-estice și zona montanã înaltã.

In Bucurestivremea va fi în general închisã. Vor fi condiții de fulguialã, îndeosebi noaptea, dar și de ceațã asociatã cu depunere de chiciurã, dimineața. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã, ușor mai scãzutã decât cea din ziua precedentã, va fi de -2…-1 grad, iar cea minimã de -7…-5 grade.Prognoza meteo Romania 25 Ianuarie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 25 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply