Prognoza meteo Romania 26 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 Ianuarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 26 Ianuarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Joi 26 Ianuarie 2017vremea se va rãci și va fi ger, dimineața, îndeosebi în nord și centru, iar noaptea în cea mai mare parte a țãrii. Temperaturile maxime, vor fi cuprinse, în general, între -7 și 2 grade, iar cele minime se vor situa între -21 și -9 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali pânã spre -26 de grade, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest, pânã la -7…-6 grade. În nord-vestul, centrul teritoriului, precum și în zonele de deal și de munte cerul va fi variabil, iar în rest va prezenta înnorãri.

Va mai ninge slab, pe arii restrânse, îndeosebi în regiunile sudice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și pe crestele montane. În zonele joase, pe arii restrânse, va fi ceațã, asociatã cu depunere de chiciurã, în primele ore, îndeosebi în regiunile intracarpatice, iar noaptea și în rest.

In Bucurestivremea se va rãci, devenind geroasã noaptea. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -2 grade, iar minima va fi de -12…-11 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã. Cerul va fi variabil cu înnorãri temporare în primele ore ale zilei, când vor mai fi condiții de ninsoare slabã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceațã.Prognoza meteo Romania 26 Ianuarie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 26 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply