Prognoza meteo Romania 27 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 Ianuarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 Ianuarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 27 Ianuarie 2017vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la aceastã datã, geroasã dimineața în cea mai mare parte a țãrii, iar noaptea în nord-vest, centru, sud și local în vest.

În estul țãrii și parțial în sud și centru, cerul va avea înnorãri, iar dimineața și noaptea pe arii restrânse va fi ceațã asociatã cu chiciurã și trecãtor fulguieli. În celelalte regiuni cerul va fi variabil spre mai mult senin, dar mai ales la începutul intervalului va fi izolat ceațã.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -9 și 2 grade, iar cele minime, în general, între -14 și -6 grade.

In Bucuresti, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la aceastã datã, geroasã dimineața. Cerul va fi temporar noros ziua și acoperit noaptea. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -4 grade, iar cea minimã de -9…-7 grade. Vor fi condiții de ceațã.Prognoza meteo Romania 27 Ianuarie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 27 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply