Prognoza meteo Romania 28 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 28 Ianuarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 28 Ianuarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 28 Ianuarie 2017valorile termice se vor menține mai coborâte decât în mod normal la aceastã datã în regiunile sudice și sud-estice, dar se vor apropia de mediile climatologice în restul teritoriului, iar ger va mai fi dimineața local în vestul, nord-vestul, centrul și sudul țãrii, iar noaptea pe arii mai restrânse.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai persistente în regiunile estice și sud-estice, unde trecãtor și izolat, ziua, va ninge slab. Va fi ceațã asociatã cu chiciurã, dimineața pe arii restrânse, iar noaptea în zonele joase din sud, centru și est și doar izolat, posibil în rest.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 6 grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime se vor situa între -17 grade în depresiuni și -1 grad în Dealurile de Vest.

In Bucurestivalorile termice vor rãmâne sub mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros, iar noaptea vor fi condiții de ceațã asociatã cu chiciurã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 1…2 grade, iar cea minimã de -8…-6 grade, posibil mai coborâtã în zona preorãșeneascã.Prognoza meteo Romania 28 Ianuarie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 28 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply