Prognoza meteo Romania 24 Februarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Februarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 Februarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 24 Februarie 2017, vremea se va menține deosebit de caldã pentru aceastã perioadã; temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 7 grade.

Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorãri în special în vestul și nord-vestul țãrii, unde va ploua în general slab. Noaptea înnorãrile vor cuprinde și restul teritoriului și vor fi precipitații pe arii relativ extinse sub formã de ploaie, exceptând zonele montane, Maramureșul, Transilvania și jumãtatea de nord a Moldovei unde treptat vor predomina ninsorile. Pe spații mici, la deal și la munte, cantitãțile de apã vor fi mai însemnate.

Îndeosebi ziua, vântul va avea intensificãri temporare în regiunile sudice, centrale și estice, precum și la munte, cu viteze mai mari pe creste.

In Bucurestivremea se va menține deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, dar cu înnorãri în a doua parte a nopții, iar spre dimineațã va începe sã plouã. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificãri pe parcursul zilei. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimã va fi de 4…5 grade.

Prognoza meteo Romania 24 Februarie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 24 Februarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply