Prognoza meteo Romania 25 Februarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Februarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Februarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 25 Februarie 2017, vremea se va rãci accentuat în toatã țara, devenind normalã termic pentru aceastã datã. Temperaturile maxime se vor încadra între 1…2 grade în depresiuni și 8…9 grade în sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -10 și 0 grade.

Cerul va avea înnorãri și vor cãdea precipitații, mai ales averse, în cursul zilei îndeosebi în sudul, estul și centrul țãrii, iar noaptea pe arii restrânse în sud și cu totul izolat în rest. În regiunile sud-estice, dar cu precãdere în Muntenia, cantitãțile de apã vor depãși local 15…20 l/mp. Vor fi mai ales ploi, dar la munte vor predomina ninsorile, iar în sudul și estul Transilvaniei, în zonele deluroase din sud și est și izolat în restul zonei extracarpatice precipitațiile vor fi mixte.

Vântul va avea intensificãri temporare la munte, iar în prima parte a intervalului și în regiunile sudice, estice și centrale.

In Bucurestivremea se va rãci accentuat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimã va fi de -2…0 grade. Cerul va fi mai mult noros în cursul zilei și la începutul nopții când vor fi precipitații moderate cantitativ, mai ales averse, predominant sub formã de ploaie. În a doua parte a nopții, cerul va deveni variabil. Vântul va sufla moderat și cu intensificãri trecãtoare în primele ore ale intervalului, apoi va slãbi treptat.

Prognoza meteo Romania 25 Februarie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 25 Februarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply