Prognoza meteo Romania 13 Mai 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Mai 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 Mai 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 13 Mai 2017, vremea va fi în general instabilã. Temporar înnorãrile vor fi accentuate și se vor semnala averse, însoțite de descãrcãri electrice, la început în regiunile intracarpatice, unde și valorile termice vor marca o scãdere, apoi din orele amiezii și în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter torențial, local se vor cumula cantitãți de apã însemnate și vor fi cãderi de grindinã. Vântul va avea intensificãri în majoritatea zonelor, îndeosebi în timpul ploilor și izolat va putea lua aspect de vijelie. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 17 și 27 de grade, iar cele minime între 8 și 15 grade.

In Bucuresti, instabilitatea atmosfericã va fi în creștere începând de dupã-amiazã și se va manifesta prin înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar minima va fi de 12…14 grade.

Prognoza meteo Romania 13 Mai 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 13 Mai 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply