Prognoza meteo Romania 14 – 15 Mai 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 – 15 Mai 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 – 15 Mai 2017

Vremea Duminica

Duminica 14 Mai 2017, vremea va fi ușor instabilã. Cerul va fi temporar noros și mai ales pe parcursul zilei vor fi averse și descãrcãri electrice în zonele de deal și de munte, dar local și în restul teritoriului. Pe arii restrânse cantitãțile de apã vor mai depãși 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte, în regiunile sud-vestice, sudice, estice și izolat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 grade în nordul Modovei și 27 de grade în Oltenia. Temperaturile minime se vor încadra între 6 și 14 grade. Dimineața, în zonele joase vor fi condiții de ceațã.

In Bucurestiv, vremea va fi ușor instabilã. Cerul va fi temporar noros, iar dupã-amiaza și la începutul nopții, vor fi ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 23…24 de grade, iar cea minimã de 11…12 grade.Prognoza meteo Romania 14 - 15 Mai 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 - 15 Mai 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 - 15 Mai 2017 #Romania #vremea

Luni 15 Mai 2017valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru aceastã perioadã. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice, în zona de deal și de munte, în sud-vest și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile sud-estice și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã, apropiatã de normalul perioadei, se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimã va fi de 12…14 grade. Prognoza meteo Romania 14 - 15 Mai 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 - 15 Mai 2017 #Romania #vremea

 

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply