Prognoza meteo Romania 16 Mai 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Mai 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 Mai 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Marti 16 Mai 2017, vremea va fi în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse și descărcări electrice în sud-vest, local în centru și la munte și doar izolat în restul teritoriului.

Ploile vor putea avea și caracter torențial, iar pe spații mici se vor acumula cantități de apă importante și vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul averselor, iar spre sfârșitul intervalului și în estul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 5 și 14 grade.


In Bucuresti, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și în special seara și în primele ore ale nopții, trecător vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 11…12 grade.Prognoza meteo Romania 16 Mai 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 16 Mai 2017 #Romania #vremea

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply