Prognoza meteo Romania 17 Mai 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 Mai 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 Mai 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 17 Mai 2017, vremea se va menține în general instabilă și vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, local în zonele de deal și de munte și în regiunile sudice, iar seara și noaptea, pe arii restrânse în cele estice. Izolat, cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru astfel de fenomene va fi redusă.

Vântul va prezenta intensificări în est, sud-est și la munte, dar de scurtă durată și în timpul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, iar cele minime între 3 și 11 grade, mai scăzute în depresiuni, unde vor fi condiții de brumă.


In Bucuresti, Vremea va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi ziua, când vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat la începutul intervalului, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 6…8 grade.Prognoza meteo Romania 17 Mai 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 17 Mai 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply