Prognoza meteo Romania 21 – 22 Mai 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 – 22 Mai 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21 – 22 Mai 2017

Vremea Duminica

Duminica 21 Mai 2017,

Vremea se va menține în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, însoţite de descărcări electrice în jumătatea de sud-est a țării, la deal și munte, iar spre seară și noaptea, local și în celelalte regiuni. Izolat vor fi căderi de grindină, iar cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp. Pe crestele montane, în general la peste 1900 m, trecător vor fi posibile precipitații mixte.

În cursul zilei, temporar, vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a teritoriului, iar noaptea va slăbi din intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15…16 grade pe litoral și 25…26 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor încadra între 6 și 14 grade.

In Bucurestiv, vremea se va răci ușor. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade. Cerul va fi temporar noros și mai ales spre seară și noaptea vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări în cursul zilei, dar noaptea va slăbi din intensitate.Prognoza meteo Romania 21 - 22 Mai 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 21 - 22 Mai 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 21 - 22 Mai 2017 #Romania #vremea

 

Luni 22 Mai 2017, vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate cu precădere în cursul zilei, când vor fi averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului în sudul țării, local în centru, est și la munte și izolat în restul teritoriului. Punctiform cantitățile de apă pot fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 26 de grade, iar cele minime, în general, între 6 şi 13 grade.

In Bucuresti, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua, când vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.Prognoza meteo Romania 21 - 22 Mai 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 21 - 22 Mai 2017 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply