Prognoza meteo Romania 22 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 22 Mai 2017 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Luni

Valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi temporar noros și mai ales pe parcursul zilei vor fi averse și descãrcãri electrice în regiunile sudice, sud-estice, în zonele de deal și montane și pe arii restrânse în restul teritoriului. Izolat, cantitãțile de apã vor depãși 15 l/mp, iar în sud-vest vor fi condiții de grindinã.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare în prima jumãtate a intervalului, îndeosebi în regiunile estice și la munte, unde, pe arii restrânse, la rafalã, se vor depãși viteze de 45…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade în nordul litoralului și 28 de grade în sud-vestul țãrii, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 4 și 14 grade.Prognoza meteo Romania 22 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Bucuresti 22 Mai 2017Prognoza meteo Romania 22 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Bucuresti Luni

Cerul va fi temporar noros, iar în cursul zilei vor fi averse, posibil însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 22…23 de grade, iar cea minimã de 11…12 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Meteograme Bucuresti

Meteograma Bucuresti  850 hPa/Precipitation & Temperaturi 2m

Prognoza meteo Romania 22 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 22 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)
Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza meteo Romania 22 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today) Prognoza meteo Romania 22 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)
La NoaptePrognoza meteo Romania 22 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today) Prognoza meteo Romania 22 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo Romania 22 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)
Prognoza meteo Romania 22 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)

Precipitatii astaziPrognoza meteo Romania 22 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)
Precipitatii si temperaturi maine Prognoza meteo Romania 22 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today) Prognoza meteo Romania 22 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, vremea.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply