Prognoza meteo Romania 24 Mai 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Mai 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 Mai 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 24 Mai 2017, în vestul, centrul și nordul țării precum și în zonele montane și submontane vremea va fi instabilă și în special după-amiaza și noaptea vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe spații mici se vor acumula cantități de apă mai însemnate și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar pe arii restrânse și la cote mai reduse, îndeosebi în a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade pe litoral şi 26 de grade in Muntenia si in sudul Moldovei,  iar cele minime între 7 şi 15 grade.


In Bucuresti, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi spre sfârșitul intervalului, când vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.Prognoza meteo Romania 24 Mai 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 24 Mai 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply