Prognoza meteo Romania 25 Mai 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Mai 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Mai 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Joi 25 Mai 2017, vremea va fi în general instabilă și va deveni răcoroasă pentru această dată. Îndeosebi pe parcursul zilei, vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, mai ales în zonele de deal și de munte. Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și se mențin condițiile de grindină.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est, dar și în timpul ploilor. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua precedentă, vor fi cuprinse în general între 16 grade în Dealurile de Vest și 23 de grade în sud-estul ţării, iar cele minime între 8 și 13 grade.


In Bucuresti, vremea va fi în general instabilă și va deveni răcoroasă. Vor fi înnorări temporar accentuate și îndeosebi ziua se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în scădere față de ziua precedentă, va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 11 grade.

Prognoza meteo Romania 25 Mai 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 25 Mai 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply