Prognoza meteo Romania 26 Mai 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 Mai 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 26 Mai 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 26 Mai 2017, in sudul, centrul și estul țãrii vremea va fi rãcoroasã și în general instabilã, cu înnorãri temporar accentuate și pe arii extinse ploi, mai ales averse, însoțite local de descãrcãri electrice. Se vor cumula pe arii restrânse cantitãți de apã de peste 20…25 l/mp și vor mai fi condiții de grindinã. În restul teritoriului, valorile termice vor fi apropiate de cele normale ale datei, cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala izolat.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri de scurtã duratã doar în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest; minimele termice vor fi cuprinse între 7 și 13 grade.


In Bucuresti, vremea va fi rãcoroasã și în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate, vor fi averse și posibil descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar cea minimã de 11…12 grade.

Prognoza meteo Romania 26 Mai 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 26 Mai 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply