Prognoza meteo Romania 27 Mai 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 Mai 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 Mai 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sambata 27 Mai 2017, in sudul, centrul și estul țãrii, precum și în zona montanã vremea va fi în continuare în general instabilã și rãcoroasã. Mai ales pe timpul zilei vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Cantitãțile de apã vor depãși izolat 20 l/mp și se mențin condițiile de grindinã. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadã a lunii mai. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 25 de grade, iar cele minime între 6 și 14 grade, ușor mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali. Spre sfârșitul intervalului, în zonele joase de relief, izolat se va semnala ceațã.


In Bucuresti, vremea va fi în general instabilã și rãcoroasã. În cursul zilei cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse, trecãtor descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar minima se va situa în jurul valorii de 11 grade.

Prognoza meteo Romania 27 Mai 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 27 Mai 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply