Prognoza meteo Romania 30 Mai 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Mai 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 30 Mai 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marti 30 Mai 2017, vremea va fi mai caldă decât în mod normal, la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și în prima parte a nopții, când local în zona de munte și izolat în restul teritoriului, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată, în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 grade în nordul litoralului și 30 de grade în sudul Moldovei, poate şi în Câmpia de Vest, iar cele minime între 7 și 17 grade. Izolat, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață.


In Bucuresti, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit, la această dată. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 13…14 grade.

Prognoza meteo Romania 30 Mai 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 30 Mai 2017 #Romania #vremea

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply