Prognoza meteo Romania 31 Mai 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 31 Mai 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 31 Mai 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 31 Mai 2017, vremea va fi deosebit de caldã în cea mai mare parte a țãrii, dar va deveni și în general instabilã. Începând din orele amiezii, în regiunile nordice, centrale, estice și la munte vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat, cantitãțile de apã vor fi mai însemnate și va cãdea grindinã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și doar izolat vor putea apãrea fenomene asociate instabilitãții atmosferice. Temperaturile maxime vor avea valori de la 23…24 de grade în deltã, pânã la 32…33 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor încadra între 10 și 20 de grade.


In Bucuresti, vremea va fi deosebit de caldã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri mai ales spre searã când va crește probabilitatea de apariție a averselor și descãrcãrilor electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 29…30 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade.

Prognoza meteo Romania 31 Mai 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 31 Mai 2017 #Romania #vremea

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply