Prognoza meteo Romania 31 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 31 Mai 2017 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM 

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Miercuri

Vremea va fi mult mai caldã decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii mai, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în vest și în sud-vest. Începând din orele dupã-amiezii, în nordul, centrul și estul țãrii gradul de instabilitate atmosfericã va fi în creștere și vor fi înnorãri temporar accentuate, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului și local averse. Fenomenele vor fi mai intense în a doua parte a zilei în Moldova, iar la începutul nopții în nordul Dobrogei unde vântul va avea și aspect de vijelie, pe spații mici ploile vor fi torențiale, înregistrând în timp scurt cantitãți de apã de peste 20 l/mp și izolat va cãdea grindinã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar aversele izolate. Temperaturile minime se vor încadra între 11 și 20 de grade.Prognoza meteo Romania 31 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Bucuresti 31 Mai 2017Prognoza meteo Romania 31 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Bucuresti Miercuri

Vremea va fi deosebit de caldã, cu o maximã a temperaturii aerului de 29…30 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri mai ales spre searã când va crește probabilitatea de apariție a averselor și descãrcãrilor electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 15…17 grade.

Meteograme Bucuresti

Meteograma Bucuresti  850 hPa/Precipitation & Temperaturi 2m

Prognoza meteo Romania 31 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 31 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)
Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza meteo Romania 31 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today) Prognoza meteo Romania 31 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)
La NoaptePrognoza meteo Romania 31 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today) Prognoza meteo Romania 31 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo Romania 31 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 31 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)

Precipitatii astaziPrognoza meteo Romania 31 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)
Precipitatii si temperaturi maine Prognoza meteo Romania 31 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today) Prognoza meteo Romania 31 Mai 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, vremea.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply