Prognoza meteo Romania 2 Iunie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 Iunie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 2 Iunie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 2 Mai 2017, valorile termice vor marca o scădere și în regiunile sudice și sud-vestice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în vestul, centrul și sudul țării unde local vor mai fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor mai fi căderi de grindină și cantități de apă însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 29 de grade, iar cele minime, în general, între 10 și 16 grade.

In Bucuresti, valorile termice vor marca o scădere ușoară față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales după-amiaza și la începutul nopții, când vor mai fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

Prognoza meteo Romania 2 Iunie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 2 Iunie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply