Prognoza meteo Romania 4 – 5 Iunie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 – 5 Iunie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 – 5 Iunie 2017

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vremea Duminica

Duminica 4 Iunie 2017,

Vremea va fi în continuare mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare îndeosebi în regiunile sud-vestice și la munte, unde local se vor semnala averse și descãrcãri electrice. Izolat vor fi posibile cãderi de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã, dar trecãtor și în restul teritoriului. Temperaturile maxime, în ușoarã creștere fațã de ziua anterioarã, se vor încadra între 22 de grade pe litoral și 32 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 19 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 8 grade.

In Bucuresti, vremea va fi în general frumoasã și mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimã va fi de 12…14 grade.Prognoza meteo Romania 4 - 5 Iunie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 - 5 Iunie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 - 5 Iunie 2017 #Romania #vremea

 

Luni 5 Iunie 2017vremea se va menține mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã. Îndeosebi dupã-amiaza și seara, în zonele de deal și de munte, precum și în vestul, nordul și centrul țãrii, instabilitatea atmosfericã se va accentua treptat și se va manifesta prin înnorãri temporare, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat, vor fi condiții de grindinã și cantitãți de apã mai însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 31 de grade, iar cele minime între 9 și 18 grade.

In Bucuresti, Vremea va fi în continuare frumoasã și mai caldã decât în mod normal la aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 29…30 de grade, iar cea minimã de 12…14 grade.Prognoza meteo Romania 4 - 5 Iunie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 - 5 Iunie 2017 #Romania #vremea

 

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply