Prognoza meteo Romania 6 Iunie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 Iunie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 6 Iunie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marti 6 Mai 2017, vremea va fi caldã, cãlduroasã dupã-amiaza în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în sudul litoralului și 32 de grade în vestul țãrii. În vestul, nord-vestul și centrul teritoriului, precum și la munte, instabilitatea atmosfericã se va accentua treptat și, mai ales dupã-amiaza și noaptea, vor fi averse, descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului și izolat grindinã.

În sud și est, va predomina o vreme frumoasã și doar în Oltenia și în nordul Moldovei, pe arii restrânse, vor fi manifestãri specifice instabilitãții atmosferice. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între 10 și 18 grade.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasã și caldã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 29…30 de grade, iar cea minimã de 13…15 grade.

Prognoza meteo Romania 6 Iunie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6 Iunie 2017 #Romania #vremea

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply