Prognoza meteo Romania 8 Iunie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Iunie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Iunie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 8 Mai 2017,

Vremea va fi în general instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări, temporar accentuate, averse şi cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului în sud-vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării, la deal şi la munte, iar spre seară şi noaptea şi în sud.

Excepţie vor face regiunile vestice şi de sud-est, unde astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Pe spaţii mici, trecător vor fi vijelii, căderi de grindină şi cantităţi de apă mai mari de 25-30 l/mp. Din punct de vedere termic, vremea se va răcori în vest, în nord şi în centru, iar în restul teritoriului şi mai cu seamă în sud-est, se va menţine călduroasă. La nivelul întregii ţări, temperatura aerului va avea valori – maxime cuprinse între 23 şi 33 de grade şi minime între 12 şi 20 de grade.


In Bucuresti, pe parcursul zilei, vremea va fi frumoasă și călduroasă, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade. Spre seară, cerul se va înnora, iar noaptea vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 17…19 grade.

Prognoza meteo Romania 8 Iunie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 8 Iunie 2017 #Romania #vremea

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply