Prognoza meteo Romania 8 Iunie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Iunie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Iunie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 8 Mai 2017,

În cea mai mare parte a țării vremea se va ameliora ca aspect, cerul va fi variabil, iar temperaturile vor fi în creștere. Excepție va face sud-estul unde vor fi înnorări temporar accentuate și local averse, însoțite de descărcări electrice. Pe spații restrânse se vor înregistra cantități de apă mai însemnate și vor mai fi condiții de grindină. În restul teritoriului ploi de scurtă durată vor fi posibil e doar izolat, mai ales la munte.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în regiunile estice și de sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4…5 grade în depresiunile intramontane și 16…18 grade pe litoral. Izolat, spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceață.


In Bucuresti, vremea va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua când vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în
jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi 13…15 grade.

Prognoza meteo Romania 8 Iunie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 8 Iunie 2017 #Romania #vremea

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply