Prognoza meteo Romania 9 Iunie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 9 Iunie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 Iunie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Vineri 9 Mai 2017, vremea va fi în general frumoasă în cursul zilei, cu cer variabil și ploi de scurtă durată în special în zonele de munte. Începând cu orele serii instabilitatea atmosferică se va accentua și vor fi înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și Moldovei, precum și la munte și pe arii restrânse în celelalte regiuni.

Vor fi condiții de grindină, iar izolat cantitățile de apă vor fi însemnate. Temperaturile maxime, mai ridicate decât în ziua precedentă, vor fi cuprinse între 22…23 de grade în estul Transilvaniei și 30 de grade, izolat în Oltenia, iar cele minime se vor situa, între 9 și 18 grade. Dimineața, izolat vor fi condiții de ceață.


In Bucuresti, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul nopții când vor fi condiții pentru averse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade.

Prognoza meteo Romania 9 Iunie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 9 Iunie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply