Prognoza meteo Romania 11 – 12 Iunie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 – 12 Iunie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 – 12 Iunie 2017

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vremea Duminica

Duminica 11 Iunie 2017,

Vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales pe parcursul zilei, în zonele de deal si de munte si local în restul teritoriului. Pe spatii mici va cădea grindină si se vor înregistra cantităti de apă mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade in estul Transilvaniei si 28 de grade in vest-nord-vest.

In Bucuresti, vremea va fi usor instabilă. Mai ales pe parcursul zilei vor fi înnorări temporare, averse, descărcări electrice si posibil intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade.Prognoza meteo Romania 11 - 12 Iunie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 11 - 12 Iunie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 11 - 12 Iunie 2017 #Romania #vremea

Luni 12 Iunie 2017, vremea se va încălzi în cea mai mare parte a tării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare si pe arii restrânse averse si descărcări electrice, mai ales după-amiaza si seara. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade pe litoral si 30 de grade in Campia de Vest.

In Bucuresti, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade.Prognoza meteo Romania 11 - 12 Iunie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 11 - 12 Iunie 2017 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply