Prognoza meteo Romania 13 Iunie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Iunie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 Iunie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Marti 13 Mai 2017, vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească, devenind călduroasă în sudul țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile estice și zona montană unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice.

Vântul va sufla moderat, cu intensificări izolate, în special la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, mai ridicate în sudul Olteniei și al Munteniei, până la 33…34 de grade; minimele termice vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni.


In Bucuresti, vremea va deveni călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.
Prognoza meteo Romania 13 Iunie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 13 Iunie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply