Prognoza meteo Romania 14 Iunie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Iunie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Iunie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Miercuri 14 Mai 2017, vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în sudul și în estul teritoriului, precum și la deal și munte unde, pe arii restrânse, vor fi ploi de scurtã duratã și, posibil, descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte și izolat în rest. Temperatura aerului, în scãdere ușoarã fațã de intervalul precedent, va avea valori maxime cuprinse între 20…22 de grade în nordul și, izolat, în centrul teritoriului și 31…32 de grade în Lunca Dunãrii și minime între 6 și 19 grade.


In Bucuresti, cerul va fi variabil și vor fi condiții de ploaie de scurtã duratã, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimã va fi de 14…16 grade.

Prognoza meteo Romania 14 Iunie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 Iunie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply