Prognoza meteo Romania 15 Iunie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Iunie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Iunie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Joi 15 Mai 2017vremea se va menține în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în regiunile sud-estice, precum și în zonele de deal și de munte, dar numai pe arii restrânse vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în nordul și în centrul teritoriului și 31 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime între 7 și 17 grade, mai scãzute în depresiunile intramontane, spre 4 grade.


In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiazã când vor fi posibile ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 13…15 grade.

Prognoza meteo Romania 15 Iunie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 15 Iunie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply