Prognoza meteo Romania 4 August 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 August 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 August 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Vineri 4 August 2017vremea se va menține caniculară după-amiaza, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat în toată țara. Temperaturile maxime se vor încadra între 31…32 de grade pe litoral și 39…40 de grade, local, în vestul, sud-vestul și centrul țării, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 26…27 de grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Cerul va fi mai mult senin și doar cu totul izolat, în zona de munte, în a doua parte a zilei, vor fi condiții de ploaie trecătoare. Vântul va sufla slab până la moderat.


In Bucuresti, vremea va fi în continuare caniculară după-amiaza, iar disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 36…37 de grade, iar cea minimă de 19…21 de grade.

Prognoza meteo Romania 4 August 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 August 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply