Prognoza meteo Romania 13 – 14 August 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 – 14 August 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 – 14 August 2017

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vremea Duminica

Duminica 13 August 2017, valorile termice vor fi în scãdere în toatã țara, astfel în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, vremea va deveni rãcoroasã, în timp ce în restul teritoriului se va menține cãlduroasã, izolat canicularã în orele amiezii în est și în sud-est, unde local și disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și local se vor semnala averse, descãrcãri electrice și izolat cãderi de grindinã în regiunile din jumãtatea de vest a țãrii, dar și în zonele de deal și de munte din rest, iar din a doua parte a zilei pe arii mai restrânse și în est și sud. Cantitãțile de apã vor depãși local 25…30 l/mp și izolat 50 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor, iar în a doua parte a intervalului se va intensifica temporar în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 18…20 de grade în dealurile vestice și 35…36 de grade, izolat în est și sud-est, iar cele minime între 12 și 23 de grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

In Bucuresti, deși valorile termice vor fi în scãdere fațã de ziua anterioarã, vremea se va menține cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza, iar disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, dar mai ales în orele serii va crește probabilitatea pentru înnorãri, averse, descãrcãri electrice și intensifcãri ale vântului. Temperatura maximã va fi de 34…35 de grade, iar cea minimã de 19…21 de grade.Prognoza meteo Romania 13 - 14 August 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 13 - 14 August 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 13 - 14 August 2017 #Romania #vremea

Luni 14 August 2017temperatura aerului va fi în creștere în jumãtatea de vest a teritoriului și în scãdere ușoarã în rest, dar vremea va mai fi cãlduroasã în regiunile sudice, local în cele estice și izolat în centru. Cerul va fi variabil, cu înnorãri accentuate în zonele de deal și munte, iar la începutul intervalului și în extremitatea de est a țãrii unde vor fi averse izolate, însoțite de descãrcãri electrice. Vor mai fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în Moldova, estul Munteniei și în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 34 de grade, iar cele minime între 12 și 22 de grade, mai scãzute în depresiuni pânã la 9…10 grade.

In Bucuresti, deși temperatura aerului va fi în scãdere fațã de ziua anterioarã, vremea va fi în continuare cãlduroasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimã va fi de 18…20 de grade.Prognoza meteo Romania 13 - 14 August 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 13 - 14 August 2017 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply