Prognoza meteo Romania 13 Februarie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Februarie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 Februarie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Marti 13 Februarie 2018vremea va deveni în general închisã. Se vor semnala precipitații, mai ales sub formã de lapovițã și ploaie în zonele joase de relief și predominant ninsori la munte, în extindere treptatã, în cursul zilei peste jumãtatea de vest a țãrii, iar noaptea în majoritatea regiunilor. În sud-vestul teritoriului și în zona de munte, cantitãțile de apã pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri pe crestele montane înalte, în special ale Carpaților Meridionali, dar pe arii mai restrânse și la cote mai reduse și în regiunile sudice și centrale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 8 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 și 2 grade. Dimineața, izolat, se va semnala ceațã, mai ales în regiunile sudice.

In Bucuresti, cerul va prezenta înnorãri temporare, mai accentuate spre searã, dar îndeosebi noaptea, când vor fi condiții de ploaie slabã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 4…5 grade, iar cea minimã de 0…1 grad. Dimineața vor fi condiții de ceațã.

Prognoza meteo Romania 13 Februarie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 13 Februarie 2018 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply