Prognoza meteo Romania 3 Martie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Martie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 Martie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Sambata 3 Martie 2018, valorile termice vor fi în continuare în creștere, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra între -9 grade în nord-est și 5 grade în nord-vest, iar cele minime se vor situa între -18 grade în Moldova și 0 grade în sudul Banatului. Cerul va fi temporar noros și vor fi precipitații în general slabe, predominant sub formã de ninsoare în regiunile nordice și mixte, favorizând local depunerile de polei, în special în vestul și în sudul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri îndeosebi pe crestele montane și pe litoral.

In Bucuresti, valorile termice vor fi în continuare în creștere astfel încât temperatura maximã se va situa în jurul a -2 grade, iar cea minimã va fi de -6…-4 grade. Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții de precipitații slabe, mixte și polei. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania 3 Martie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 3 Martie 2018 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply