Prognoza meteo Romania 14 – 15 Aprilie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 14 – 15 Aprilie #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obisnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse si descărcări electrice în Carpatii Orientali, Meridionali si local în Moldova si în Transilvania. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului si de scurtă durată, asociat averselor, si în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 si 26 de grade, mai scăzute în zona litorală, unde se vor înregistra între 14 si 18 grade, iar cele minime, în general, între 4 si 14 grade. Dimineata si noaptea, pe arii restrânse va fi ceată.Prognoza meteo Romania

Duminică

Vremea va fi predominant frumoasă si mult mai caldă decât în mod obisnuit în această perioadă, în majoritatea zonelor tării. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade în sudul litoralului si 28 de grade în Dealurile de Vest, iar cele minime, în general, între 4 și 14 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza în zona montană, unde izolat vor fi conditii pentru ploi de scurtă durată, iar noaptea în regiunile vestice si sud-vestice, unde pe arii restrânse vor fi averse si descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări în sud-vestul, sudul, estul tării si la munte. În zonele joase vor fi conditii de ceată.Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Bucuresti 14 – 15 Aprilie #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sâmbătă
Vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 9…10 grade.

Duminică
Vremea se va răci față de ziua precedentă, iar valorile termice vor fi apropiate de cele specifice începutului lunii aprilie. Temperatura maximă se va situa în jurul a 16 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade. Cerul va avea înnorări temporare, îndeosebi pe parcursul zilei, când vor fi averse, posibil și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, cu rafale de până la 50…55 km/h.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Sambata
La Noapte

Ziua Duminica
Noaptea Duminica

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

“Radar Romania

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi – Sambata
Precipitatii maine – Duminica
Precipitatii Luni
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply