Prognoza meteo Romania 15 -16 Aprilie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 – 16 Aprilie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 – 16 Aprilie 2018

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vremea Duminica

Duminica 15 Aprilie 2018,

Vremea va fi predominant frumoasă si mult mai caldă decât în mod obisnuit în această perioadă, în majoritatea zonelor tării. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade în sudul litoralului si 28 de grade în Dealurile de Vest, iar cele minime, în general, între 4 și 14 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza în zona montană, unde izolat vor fi conditii pentru ploi de scurtă durată, iar noaptea în regiunile vestice si sud-vestice, unde pe arii restrânse vor fi averse si descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări în sud-vestul, sudul, estul tării si la munte. În zonele joase vor fi conditii de ceată.

In Bucurestivremea va fi frumoasă si mult mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab s moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade.Vremea va fi usor mai caldă decât normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 6...8 grade. Dimineața și noaptea vor fi conditii de ceată.  Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/prognoza-meteo-sfarsit-de-saptamana-cu-vreme-calda-in-mai-multe-zone-sunt-asteptate-ploi-insotite-de-descarcari-electrice_414497.html#ixzz5Cd8wLhJY

Luni 16 Aprilie 2018vremea va fi deosebit de caldă în regiunile din interiorul arcului carpatic, în timp ce în restul teritoriului valorile termice se vor situa usor peste cele caracteristice acestei perioade. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 si 27 de grade, mai coborâte în zona litoralului, unde se vor situa între 10 si 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 si 14 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sud-vest unde izolat si trecător vor fi ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări trecătoare pe crestele montane, iar pe parcursul zilei si în sud-vestul, sudul si sud-estul tării. Dimineata si noaptea, în special în zonele extracarpatice, va fi ceată.

In Bucuresti, vremea va fi usor mai caldă decât normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade. Dimineața și noaptea vor fi conditii de ceată.

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply