Prognoza meteo Romania 19 Mai 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Mai 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Mai 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Sambata 19 Mai 2018,

Vremea va fi în general instabilă, iar în majoritatea zonelor va fi răcoroasă. Vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în cea mai mare parte a țării, la început pe arii mai extinse în vest și în sud, iar seara și noaptea cu precădere în jumătatea de est. Ploile vor avea și caracter torențial, se vor înregistra cantități de apă local peste 20 l/mp, în special în sud-est și în zonele montane și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 24 de grade, cu cele mai mari valori in Moldova, iar cele minime între 8 și 16 grade.

In Bucuresti, vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări și temporar vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, mult mai scăzută decât în ziua precedentă, va fi de 20…22 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade.

Prognoza meteo Romania

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply