Prognoza meteo Romania 23 Mai 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 23 Mai 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 23 Mai 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Miercuri 23 Mai 2018,

Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales după-amiaza și seara în vest și în nord-vest și în zona montană unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele Carpaților Meridionali și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade pe litoral si 29 de grade in sudul Moldovei, iar cele minime în general între 9 și 17 grade.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.

Prognoza meteo Romania

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply